Tervetuloa Edelsteniin

Etusivu

Edelsten on virtuaalitalli, joka on painottunut täysin laadukakaiden ratsuponien kasvattamiseen. Edelstenissä kasvatetaan von Edelsten kasvattajannimen alla lähinnä estepainotteisia kilpaponeja, mutta kouluponejakin talliin syntyy säännöllisin väliajoin. Kasvateista harkittu osa lähtee maailmalle kasvamaan ja kilpailemaan, mutta lupaavimmat kasvatit jäävät kotiin siitoskäyttöön ja kilpailuja kiertämään. Koitamme pitää ponien määrän pienehkönä, jotta jokaiselle ponille jäisi paljon aikaa ja ne eivät jäisi nurkkiin pölyyntymään.
Myymme kasvattejamme, sekä tuomme myös Euroopasta ratsuponijalostukseen kelvollisia rotuja tuomaan kasvatukseen uutta verta.  Osa maahantuomistamme hevosista tulee myyntiin, joten niitä  voi kysellä meiltä. Kasvatuksen lisäksi järjestämme jaosten alaisia kilpailuita aktiivisesti ympäri vuoden. Kilpailut paninottuvat lähinnä este- ja kouluratsastuskilpailuihin, mutta kerran kun omistamme mainiot maastoesteet, kenttäkilpailuitakin saatamme järjestää.  Järjestämme myös yksityisvalmennuksia tilauksesta, kysy lisää sähköpostilla!
Edelsten sijaitsee Suomen maaseuseudulla. Talli ei sijaitse kovinkaan kaukana kaupungista, mutta tilalla on silti erittäin rauhallista. Mutta tontillamme ei silti aina aivan hiljaista ole, sillä vauhtia tallimme arkeen tuovat karkaavat pihattoponit, ja niitä jahtaavat hoitajat. Mutta kyllä meillä hiljaistakin on, joten maaseutumainen olemus säilyy hyvin. Tilamme on vanhassa kartanossa, joista löytyy talli ja useampia pikku navettoja, laidunmaata, ja muuta mitä hevostilalle kuuluukin. joihin voi pihattoponit laittaa tarvittaessa. Vanhojen rakennusten lisäksi olemme itsekin jättäneet jälkemme kartanoon rakentamalla pihaan kävelytyskoneen, maneesin ja ratsastuskentät. 

Viimeisimmät kuulumiset


Alvarie von Edelsten palkittiin KRJ:n laatiksessa elokuun tilaisuudessa KRJ-II palkinnolla, ensimmäinen laatuarvostetu kasvatti :) Syyskuussa ERJ-laatiksen tilaisuudessa Forever My Only One nappasi ERJ-II palkinnon. Lokakuun ERJ-laatiksen tilaisuuteen on ilmoitettu Hässleholm Milton ja ratsuponilaatikseen Forver My Only One. Marraskuun ERJ-laatiksen tilaisuuteen olisi tarkoitus lähteä ainakin Golden Heartin kanssa ja mietinnässä on vielä kuka toinen poni lähtee mukaan.

Jotain asiaa? Ota yhteyttä sähköpostiimme froststable@outlook.com


Linkkejä

Fifth Bridge Ponies
Tidaholms Gård
Lowland Stud
Fame
Jefton Ponies
Krofnock Ranch
Dainty
Mulberry Ponies
Blackwoods
Koskimäki

Virtuaalitalli/Virtuaalihevonen

Ulkoasu @ 2015 Werry (VRL-12945)