Tervetuloa Kajon Suomenhevosiin!

Kajon Suomenhevoset on virtuaalitalli, joka nimensäkin mukaisesti on omistautunut rakkaalle kotimaiselle hevosrodulle. Idyllisiin maalaismaisemiin sijoittunut talli tähtää laadukkaaseen ja monipuoliseen suomenhevoskasvatukseen luoden omia linjoja, sekä arvostaen jo menneiden vuosien kantahevosia. Kajon Suomenhevoset kasvattaa sinnikkäitä suomalaisia eri käyttölajeihin ja kasvattimme myydäänkin tavoitteellisiin ja potentiaalisiin koteihin. Kasvattimme ovat tunnistettavissa alkuliitteestä "Kajon".

Kasvatustoiminnan lisäksi toimintamme pitää sisällään myös kilpailuiden järjestämisen, sekä omien hevosten tavoitteellisen kilpailuttamisen. Tallissa asuu 33 suomenhevosta, jotka ovat tärkeä osa Kajon Suomenhevosten valoisaa tulevaisuutta. Talli sai alkunsa leikkimielisestä ideoinnista ja ennen kuin huomasimmekaan, oli hevoskatras koossa ja aika avata ovet ulkopuolisillekin. Uudet tilukset tarjoavat ihanteelliset puitteet kaikenlaiseen harrastamiseen ja elämä Kajon Suomenhevosissa onkin rentoa ja mukavaa.

Kajon Suomenhevosten kaikesta toiminnasta vastaa kaksi pääpirua, jotka pidemmittä puheitta toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumaan tiloihimme, sekä upeisiin suomenhevosiin.

Terveisin,
AE & Anni K.