Rebel Rebel FRE
© SL

Virallinen nimi Rebel Rebel FRE "Roomeo" Rekisterinumero ei vielä rekisterissä
Rotu ja sukupuoli suomalainen puoliverinen, ori Säkäkorkeus & väri 158 cm & kimo
Syntymäaika 11.09.2011 Ikääntyminen oma ikääntyminen (3v 06.12.2011)
Painotuslaji estepainotteinen Koulutustaso Helppo A, 160 cm, 150 cm
Kasvattaja Annika N. vrl-10352, Freistingar Omistaja Annika N. vrl-10352, Freistingar

10.11.2011 Estevarsojen laatuarvostelu:
7 - 9 - 9 - 8 - 7 - 8 - 5 = 53p = EV-II

Roomeo on yleisesti ottaen vähän sellainen kuumahko tapaus (niin ulkonäöllisesti- kuin luonteeltaankin). Se toimii tilanteessa, kuin tilanteessa asiallisesti, mutta kun ihminen on tarpeeksi tuttu, alkaa se hienoinen orimaisuuskin näkyä. Roomeo on kuitenkin sellainen sydäntenmurskaaja, ettei ole toista samanlaista - kenties siitä johtuu nimikin. Hoitotilanteissa Roomeo seisoskelee aluksi ihan kiltisti paikoillaan, mutta kun se tarpeeksi kauan paikoillaan on, alkaa jalkojen nostelu, pään heittely ja pyöriskely - niin paljon kuin narut vain antavat myöden. Orilla on myöskin paha tapa availla solmuja, joka on kuitenkin orin mielestä hauskaa. Talutustilanteissa puolestaan Roomeo saattaa hiukan pistää leikiksi koko homman, mutta kyllä se ihmisen perässä tulee, ainakin suhteellisen usein. Välillä ihminen joutuu liukumaan hevosen perässä, kuin märkä rätti ja välillä taas Roomeota saa hinata perässään. Ei kuulosta kovin houkuttelevalta? Jos kuitenkin kerrottaisiin myöskin sananen ratsastustilanteista. Roomeo on kiltti, mamman pikku höhlä, joka tekee parhaansa, eikä koskaan osoita luovutuksen merkkejä. Mennään sinne, mihin ihminen käskee ja vaikka Roomeo onkin reippaanpuoleinen, siitä on hyötyä isoilla esteillä.

Sukutaulu & selvitys

i Lime Tree Solo ERL-II
fwb, rn, 165cm
ii Whip Barrier
iii Jason Barrier KTK-III
iie Trick or...Trapped! PB ERJ-I, YLA2
ie Rowland's Dark Asylum
iei Red Fox SWA
iee Sixtynine Ways to Kill PB YLA3, ERJ-II
e La Linda F
fwb, rn, 165cm
ei VIR MVA Ch Lovely Boy
KTK-III, ERL-II, YLA2, SPL-II, ERJ-II
eii Bloodcraft PB
eie Faith Corn
ee Lan Mahone RE
YLA3, KTK-III, SPL-II, ERJ-III
eei FIC Mahone
eee Riwallan

Jalostusinfo & jälkeläiset

Roomeo ei ole vielä toistaiseksi jalostuskäytössä.

•   00.00.0000 tamma Varsa Varsulainen (e. Mamma)

Kilpailukalenteri

25.11.2011 - ERJ - (kutsu) 150cm, 01/30
26.11.2011 - ERJ - (kutsu) 150cm, 03/30
24.02.2011 - ERJ - (kutsu) 150cm, 04/40
10.05.2012 - ERJ - (kutsu) 150cm, 05/30

 

Päiväkirja & valmennukset

11.09.2011
Pitkään unnin kanssa kaavailtiin varsaa yhdistelmästä Lime Tree Solo ja La Linda F. Kun sitten astutus toteutettiin, alkoi pitkä odotus, jotta kaikki sujuisi varmasti hyvin. Lopulta, syyskuun yhdeksäs päivä Lindassa näkyi jo lähestyvän synnytyksen merkkejä. Kävin liikuttamassa tammaa taluttaen vielä kymmenentenäkin päivänä, ja sitten yhdentenätoista laitoin tamman varsomiskarsinaan. Kun kukaan ei nähnyt, se laskeutui rauhallisesti kuivikkeille ja synnytti pienen orivarsan. Kaikki rakastivat tätä pientä poikaa alusta lähtien, ja sille keksittiin nimikin, Rebel Rebel. Tämä orivarsa on kyllä vikkelä kintuistaan, sillä se nousi seisomaan jo vajaassa tunnissa. Pari kertaa se tosin mätkähti maahan, mutta aina noustiin uudestaan ylös. Linda huolehti pikkuisesta kuin vanha tekijä, ja sitähän Linda on, sillä Roomeoksi kutsuttu ori on jo toinen vaavi tälle neitoselle. Ja aivan selvästi tämä ori on vaikea, sillä se vain loikki pihatossa kuin kenguru, kunhan se sinne pääsi myöhään illalla mammansa kanssa jaloittelemaan. Se ei viittä sekuntia kauempaa paikoillaan pysynyt, ja talliorja Thomas keksi sille sopivan lempinimenkin, kapinallinen.


tekstit, ulkoasu & toteutus Freistingar 2012   |   Kuva © Neil D'Cruze (CC BY 2.0)   |   Freistingar on virtuaalitalli, kaikki materiaali on täysin fiktiivistä.   |   Virtuaalihevonen.